Är du Psykologifabrikens nya konsult?

Psykologifabriken vill kunna stötta fler att utveckla lyckliga organisationer. För att kunna göra det behöver vi förstärkning. Vill du bli Psykologifabrikens nya konsult och vara en del av detta arbete?

Vem är du?

Vi tror att du har ett hjärta som slår för att stärka individer, team och organisationer med hjälp av psykologi och forskning, och att du längtar efter att bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du har roligt på jobbet. Du gillar att uppdatera dig med ny forskning, och talar ofta passionerat på lunchen om dina hjärtefrågor. Du tycker om att utveckla nya metoder och förfina de som redan finns. Du testar gärna metoder med dina kollegor innan du använder dem hos kunder både för att kunna ge det allra bästa till organisationer du stöttar och för att du vill utvecklas tillsammans med ditt team.

Vi tror att du är psykolog, har studerat management eller har någon annan utbildning som gett kompetens att leda organisationspsykologiska interventioner. Kanske älskar du att skriva texter och att föreläsa, kanske kliar det i dina fingrar för att få använda digitala verktyg, kanske drömmer du om att revolutionera hur organisationer och grupper samarbetar idag… Känner du igen dig, så är vi extra nyfikna på dig!

Vi hoppas att du vill…

  • Leverera högkvalitativa utbildningar och workshops för organisationer.
  • Planera och utvärdera insatser med stöd av vårt digitala verktyg Habitud och OBM. 
  • Stötta de psykologiska tränare vi utbildar för att själva utveckla team.
  • Vara med och ta Psykologifabriken till vår vision.
  • Utveckla såväl som utvecklas i ett tajt team av konsulter.
  • Utveckla vår affärsverksamhet och bidra med idéer kring det senaste inom psykologi.
  • Sätta upp egna mål och organisera ditt arbete så du når målen effektivt.
  • Bygga nätverk och långsiktiga kundrelationer.
  • Förbereda och genomföra kundmöten.
  • Delta i kl 15-fikan med oss.

Hur ska du göra för att ansöka?

Vi har en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att du gör ett par tester via maptq.com. De sökande som har en testprofil som ligger närmast vår kravprofil och våra behov kommer att bli kallade till intervju.

Skicka CV och examensintyg till tove@psykologifabriken.se senast den 20:e mars 2021. 

När du skickat in ditt CV till oss så mailar vi dig instruktioner för hur testningen går till. 

Vilka är vi?

Psykologifabriken består av konsulter inom arbets- och organisationspsykologi. Vi levererar framförallt utbildningar, kartläggningar och workshops till organisationer, men gillar också att sprida psykologi via vår blogg, sociala medier och i media. Vi gör psykologi lätt att förstå och lätt att använda. Vi gillar att leva som vi själva lär genom att ta vår egen medicin och testa träningstipsen från Habitud. Vi undersöker kontinuerligt hur vi bäst kan jobba effektivt tillsammans samtidigt som vi har det trevligt på jobbet. Hos oss blir du snabbt en i gänget!

Lär känna oss bättre – Läs våra texter här på psykologifabriken.se och vår bok “Ensam eller stark”, samt testa våra psykologiska träningstips på habitud.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Teamet på Psykologifabriken