Aktuella webbinarier

Psykologifabrikens webbinarier blandar interaktiva moment, välgrundad forskning, konkreta övningar du kan ta med dig till verksamheten och en god dos skratt. Precis som våra vanliga föreläsningar alltså! 

Ensam eller stark – åtta principer för att leda team på distans

Vad innebär det att vara chef och ledare på distans? Hur bibehåller jag verksamhetens effektivitet och teamets produktivitet? Att leda på distans ställer större krav på hur du utövar ditt ledarskap. Egentligen är det inte ett nytt ledarskap som krävs. Däremot behöver du nu göra mer av det goda ledarskapet – det vill säga förtydliga målet ni strävar mot och ge mer stöd och uppmuntran för att medarbetarna ska ta sig dit. I detta webbinarium går vi igenom åtta principer för ett framgångsrikt ledarskap. Vi ger dig forskningsbaserade tips på hur du kan stärka motivationen hos dina medarbetare under dessa märkliga tider. 

Engagemang, välmående och närhet på distans – ett psykologiskt träningsprogram

Du kanske redan har ett anpassat träningsprogram som du kan göra hemma. Men vet du vad du kan göra för att hålla din psykiska hälsa i form? Coronavirusets spridning är påfrestande för vårt psykologiska mående. Osäkra ekonomiska förhållanden. Begränsade sociala kontakter när vi behöver stöd och närhet som mest. Inställda aktiviteter och rubbade rutiner. Därför är det inte konstigt om du som många andra märker av ett svajigare humör, känner dig stressad eller börjar tappa motivation. Under detta webbinarium berättar vi hur kriser som coronaviruset påverkar oss och ger tips på saker du kan göra för att stärka ditt psykiska välmående. Vi berättar till exempel varför det kan vara en bra idé med orosstund och att lyssna på fågelkvitter utanför fönstret.

Aktuella psykologiska träningsprogram 

Vill du gå från inspiration till handling? För prenumeranter på vårt digitala beteendeförändringsverktyg Habitud Pro erbjuder vi då och då exklusiva webbinarium kopplat till de kurser vi skickar ut på månadsbasis. Det hjälper dig att få ut mer av din prenumeration och få mer att hända.

Har du inte en prenumeration kostar det bara 950 SEK/ år och medarbetare. Du kan läsa mer om vad som ingår här. 

Skräddarsydda psykologiska träningsprogram 

Har ni redan bokat oss och är redo för nästa steg? Eller hittar du inte det du söker? Vill du ha ett webbinarium kopplat till en av våra 50+ kurser på Habitud eller vill du att vi sätter ihop ett upplägg efter era behov just nu? Vi skräddarsyr gärna webbinarium efter era behov! Antingen berättar ni om era behov, berättar om en kurs på Habitud ni vill att vi introducerar eller så väljer ni de träningstips som är relevanta för er just nu. Utifrån det sätter vi ihop ett upplägg för er. Detta är extra fiffigt om ni redan haft oss för en introducerande föreläsning eller webbinarium och vill fördjupa era kunskaper, följa upp era ansträngningar eller få mer ut av era prenumerationer på Habitud Pro. 

Tack Psykologifabriken för ett mycket proffsigt webbinarium! Ni visar verkligen att ni behärskar digitala media och gör det enkelt att omsätta forskning i konkret handling. Jag gillar att ni fokuserar på just HUR man kan omsätta kunskap i handling för att få saker att hända. Ofta vet man vad som är rätt, men inte riktigt hur det ska göras. – Markus Wikborg, leg psykolog och ledarutvecklare på SLU

    Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?