Vad Super Mario kan lära oss om feedback

Vad Super Mario kan lära oss om positiv feedback

Tv-spel överöser sina spelare med positiv feedback och fängslar miljontals personer varje år. Varför är arbetsplatsen inte lika beroendeframkallande? Vilka lärdomar kan vi dra från tv-spelens värld för att göra våra organisationer mer välfungerande? Lär om de knep som tv-spelsskapare använder och skapa en uppmuntrande kultur, engagerade medarbetare och en högpresterande organisation.

Denna föreläsning utgår från det fjärde kapitlet och den fjärde principen i boken Ensam eller stark – åtta principer för framgångsrika team.

“Det visade sig vara ett smärre genidrag att boka Oskar som startföreläsare på vår årliga företagskonferens. Hans föreläsning ”Vad Super Mario kan lära oss om feedback” blev en klockren start som gav hela företaget ett glatt och positivt mindset som höll i sig hela konferensen. Arbetet med att skapa en uppmuntrande kultur på kontoret har fått bra hjälp avOskars inspiration och kunnande. Han gav oss många skratt, konkreta och användbara exempel och digitala verktyg som vi kan använda oss av i vardagen. Vi rekommenderar Psykologifabrikens föreläsningar å det varmaste!” Bästa hälsningar, Tatjana Svedberg Teamledare Försäkringsservice SH pension

    Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?