Tänk inte på en gul banan – tankar, känslor och beteenden i tider av förändring

Det är svårt att påverka tankar och känslor. Har du någon gång försökt att inte tänka på en gul banan? Eller försökte du att inte vara nervös när nyheten om Corona spreds? Då förstår du detta. Förstå hur tankar, känslor och beteenden påverkas i tider av förändring. Minska frustrationen och skapa engagemang, välmående och närhet på distans med verktyg från vetenskapen.

Du kanske redan har ett anpassat träningsprogram som du kan göra hemma. Men vet du vad du kan göra för att hålla din psykiska hälsa i form? Coronavirusets spridning är påfrestande för vårt psykologiska mående. Begränsade sociala kontakter när vi behöver stöd och närhet som mest. Inställda aktiviteter och rubbade rutiner. Därför är det inte konstigt om du som många andra märker av ett svajigare humör, känner dig stressad eller börjar tappa motivation. Under detta webbinarium berättar vi hur förändringsprocessor och kriser som coronaviruset påverkar oss och ger tips på saker du kan göra för att stärka ditt självledarskap. Vi berättar till exempel varför det kan vara en bra idé med orosstund och att lyssna på fågelkvitter utanför fönstret.

“Tack för alla kloka råd till oss på EPIROC i Fagersta, vi har fått många handfasta tips på hur vi skall rusta oss för samtiden och alla förändringar som händer runt i kring oss. Vi har lärt oss mycket bla hur vi kan tränga ut dåliga beteenden genom att satsa på mer av dem BRA sakerna!!!! En toppenföreläsning kan verkligen rekommendera den till alla som har möjlighet!” – Ann-Marie Söderberg
Delivery Xcellence Project på Epiroc Drilling Tools AB

En kort variant av denna föreläsning gavs av vår VD Oskar Henrikson på TEDx

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?