Tänk inte på en gul banan – tankar, känslor och beteenden i tider av förändring

Det är svårt att påverka tankar och känslor. Har du någon gång försökt att inte tänka på en gul banan? Eller försökt att inte vara nervös när du ska hoppa bungy jump? Då förstår du detta. Förstå hur tankar, känslor och beteenden påverkas i tider av förändring. Minska frustrationen och öka det engagerande arbetet med verktyg från vetenskapen.

“Tack för alla kloka råd till oss på EPIROC i Fagersta, vi har fått många handfasta tips på hur vi skall rusta oss för samtiden och alla förändringar som händer runt i kring oss. Vi har lärt oss mycket bla hur vi kan tränga ut dåliga beteenden genom att satsa på mer av dem BRA sakerna!!!! En toppenföreläsning kan verkligen rekommendera den till alla som har möjlighet!” – Ann-Marie Söderberg
Delivery Xcellence Project på Epiroc Drilling Tools AB

En kort variant av denna föreläsning gavs av vår VD Oskar Henrikson på TEDx

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?
Kontakta vår VD Oskar Henrikson på oskar@psykologifabriken.se eller 0739696625. Då vi ofta är på uppdrag är det lättast om du skickar ett sms först och berättar om ditt ärende och föreslår en tid att höras. Så hör Oskar av sig så snabbt som möjligt. Du kan även mejla team@psykologifabriken.se så svarar någon av oss.
Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?