Tjänster

Vill ni ha en inspirerande föreläsning om hur ni blir ett hållbart och framgångsrikt team, hur ni skapar positiv feedback eller hur ni stärker era medarbetare under tider av förändring? Vill ni ha stöd i att faktiskt bli ett framgångsrikt team som mår och presterar bra? Jobbar du inom HR, är chef eller vill själv utveckla ditt team eller teamen i organisationen med insikter från forskningen? Vi har hjälpt Systembolaget, Åhléns, Centerpartiet med flera och vi kan hjälpa er också.

Vill ni bli inspirerade till nya vanor, komma igång med nya vanor eller skapa varaktiga resultat? Kanske alltihop? Här är våra tre mest populära upplägg som funkar utmärkt att kombinera:

Inspiration med föreläsningar 

Inspirationsföreläsning

Upplev en inspirerande föreläsning olik alla föreläsningar du varit på. Är du van att bli inspirerad för stunden men att inspirationen blir ett kortvarigt tomtebloss? Psykologifabrikens föreläsningar är både inspirerande OCH ger dig verktygen att faktiskt använda det du lärt dig. Föreläsningen om vanor, förändring eller hållbara och framgångsrika team är som ett gympass där du får träna på psykologi. I vårt inspirationserbjudande får ni tillgång till det psykologiska gymmet Habitud i tre månader efter föreläsningen. Habitud är en digital beteendeförändringsplattform med hundratals övningar. Så ni kan gå från inspiration till handling. 

Tack så mycket Psykologifabriken för en superinspirerande föreläsning på våra medarbetardagar i Linköpings stiftsorganisation! En härlig och positiv grund är nu lagd för vårt fortsatta arbete för ännu bättre arbetsmiljö och samarbete i vår organisation. Vi ser fram emot nästa steg med vårt psykologiska gym med praktiska övningar! Här kommer några egna ord från våra medarbetare efter dagarna: ”Det har varit väldigt relevanta programpunkter. Väl förankrade i min vardag. Med mycket bra att ta med sig rent konkret som verktyg.” och ”Mycket bra föreläsning och övningar! Bra konkreta exempel/övningar på hur man kan arbeta vidare i organisationen med frågorna. Viktigt att nu omedelbart arbeta vidare med dessa frågor! Systematiskt arbetsmiljöarbete är något man ständigt måste arbeta med.” – Frida Gårdmo på Linköpings stift.

Alla föreläsningar går självklart att få som webbinarium. 

“Tack Psykologifabriken för ett mycket proffsigt webbinarium! Ni visar verkligen att ni behärskar digitala media och gör det enkelt att omsätta forskning i konkret handling. Jag gillar att ni fokuserar på just HUR man kan omsätta kunskap i handling för att få saker att hända. Ofta vet man vad som är rätt, men inte riktigt hur det ska göras. ” – Markus Wikborg, leg psykolog och ledarutvecklare på SLU

Beteendeförändring med teaminsats 

Vill ni omsätta inspirationen till att börja skapa vanor? Då arbetar vi tillsammans med er i tre workshops utspridda med minst en månad emellan. Då får ni arbeta med åtta principer för framgångsrika team, genomföra vår kartläggning av åtta principer för framgångsrika team och utifrån resultatet välja en av de åtta principerna att fokusera på.

Mellan de tre träffarna får ni stöd från det psykologiska gymmet Habitud för att regelbundet göra övningar, psykologiska träningstips, för att utvecklas som team. Habitud ingår i nio månader för alla deltagare.

Med detta upplägg finns en god chans att ni skapar ett hållbart och framgångsrikt team. Läs mer här.

”Konceptet med halvdagsseminarier där teori blandas med tillämpning/dialog har passat oss bra. Dessutom har det psykologiska gymmet och upplägget med träningskompis varit en framgångsfaktor, det har gjort att vi tränar och utvecklas i vår verkliga och dagliga kontext.” – Mathias Henricsson, HR på Jämtkraft

Resultat med psykologiska tränare

Vill ni hålla igång teamutvecklingen efter vår teaminsats eller lära er att göra det arbetet på egen hand? Då kan vi utbilda och stötta en intern person, exempelvis HR-chefen eller chefen för ett team, till att bli en psykologisk tränare – en person som stöttar teamutvecklingen under ett år.

Med detta upplägg har vi den bästa chansen till beteendeförändring och den bästa chansen till mätbara resultat på er medarbetarenkät eller vår kartläggning av åtta principer för framgångsrika team.

När ni märkt de positiva effekterna av att ha psykologiska tränare kan vi ta fram ett skräddarsytt upplägg för att skapa resultat för alla team.

“Jag har länge följt Psykologifabrikens arbete med att faktiskt skapa beteendeförändring. Det var det jag ville göra i min organisation. Till slut struntade jag i att jag inte fick certifieringen i Habitud finansierad av min arbetsgivare. Jag betalade ur egen ficka och har inte blivit besviken. Psykologifabriken har gett mig mängder med inspiration, material och med Habitud har jag fått verktygen att båda jobba med mina egna vanor och teamets.”

 – Mikael Mattsson Flink, Metodutvecklare Salems kommun

Anmäl intresse

    Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?