Vill du använda vetenskap för att leda dig själv och andra?Vill du använda vetenskap för att leda dig själv och andra?

Habitud – det psykologiska gymmet

Är du chef och vill att teamet blir hållbart och framgångsrikt? Är du med i ett team och vill att ni ska samarbeta bättre? Eller är du en konsult och vill ha övningar för att utveckla team? Med Habitud hjälper vi er att göra teamutveckling till en vana. 

Ni skapar vanor med psykologisk träning. Därför har vi skapat Habitud, det psykologiska gymmet. På Habitud.se får ni tillgång till hundratals övningar som vi kallar psykologiska träningstips. De kan ni göra på och mellan möten utifrån åtta principer för framgångsrika team.

Habitud är mer än en digital plattform. 101 av tipsen finns i boken Ensam eller stark som vunnit utmärkelsen Årets projektledarbok. Tipsen finns även i form av kortlekar och spel, som finns tillgängliga för våra tränare. Allt för att ni ska kunna göra träningstips med teamet och på egen hand. 

 

De tre mest populära sätten att bli medlem i Habitud:

1. Boka en av Psykologifabrikens föreläsningar så får alla deltagare medlemskap på Habitud Pro i tre månader.

2. Bli psykologisk tränare och certifiera dig i Habitud. Då får tio teammedlemmar Habitud Pro och du köper till fler medlemskap till det rabatterade priset 950 SEK exkl moms per medlemskap och år.

3. Skaffa ett individuellt medlemskap. För 2 950 SEK exkl moms per år får du tillgång till över hundratals övningar. Perfekt om du är chef, utvecklar team eller på annat sätt vill skapa välmående på arbetsplatsen.

“Träningstipsen är kanonbra och väldigt användbara. Tack för att ni finns och för allt bra ni gör för människor i Sveriges arbetsliv” – Charlotte Råwall, Leg psykolog, organisationskonsult på Korsgatan Organisation och Ledarskap AB.

Som medlem i Habitud Pro får du även komma på våra uppskattade webbinarier:


Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?