Psykologisk tränare med certifiering i Habitud – En öppen ledarskapsutbildning

Vill du ha lyckligare teammedlemmar som presterar på topp? Leder du team och vill kunna identifiera behoven, styrkorna och skapa en skräddarsydd träningsplan utifrån 500 vetenskapliga och roliga träningstips? Är du chef, HR eller en konsult som utvecklar team? Vill du glänsa? Anordna en planeringsdag som ger resultat, få teammöten som tar er framåt och följ teamets utveckling.  En certifiering i Habitud ger dig underlaget att fokusera på rätt saker och göra det som gör skillnad. Komplettera de roliga kick off-aktiviteterna och era teammöten med det som forskningen visar skapar framgångsrika team.

Vi har god erfarenhet av att utveckla team. Det kan du läsa om i våra case med bland annat Jämtkraft och IKEA. Vår vision stannar dock inte där. Vi vill att du som chef, ledare eller som utvecklar team ska kunna dra nytta av våra lärdomar. Så att vi gemensamt kan skapa fler hållbara, framgångsrika och lyckliga team. Därför skapade vi denna öppna ledarutbildning där du kan lära dig vår metodik.

Du blir psykologisk tränare genom att delta på en utbildningsdag, uppstartsdagen. Där får du veta hur framgångsrika team byggs och hur du kan använda kartläggningen för att identifiera ett teams behov. Du får lära dig att använda beteendeförändringsverktyget Habitud för att gå från inspiration till handling och för att stötta förändringen i vardagen. Du får läsa vår prisbelönta bok Ensam eller stark för att verkligen förstå teorierna. Du får vår teamkortlek. Du bjuds sedan in till nätverksträffar med andra psykologiska tränare en gång i halvåret. Där kan du reflektera över den aktuella situationen i din organisation – vilka utmaningar står ni inför just nu? Du får också chans att utbyta erfarenheter med andra personer i liknande situation som du. Där kan du inspireras av hur andra löser sina utmaningar! 

När du genomfört en kartläggning med ditt team, genomfört psykologiska träningstips från Habitud och gjort en ny kartläggning. Då blir du certifierad i Habitud. Då har du lärt dig vår metod som vi använt med framgång. När du lärt dig metoden kan du ta ut svängarna och anpassa Habitud till andra modeller som Wheelans faser för grupputveckling, självledarskap, OBM, era kärnvärden eller vad ni än använder i er organisation. 

Vad krävs för att bli certifierad i Habitud? 

Kostnad:

  • 29 000 SEK första året, 19 000 SEK för varje år om du vill fortsätta.

Kommande uppstartsdagar:

  • 14e januari 2021 (Anmälan sker här)

Kommande nätverksträffar:

  • Nätverksträff 20 januari 2021 (Anmälan sker här) och
  • Nätverksträff augusti 2021

Nyfiken på att veta mer? Kolla in det här produktbladet som beskriver utbildningen till Psykologisk tränare! Eller hör av dig!

”Jag ville lära mig en hälsofrämjande metod för att kunna driva förändringsarbete mot mer lättrörliga och självstyrande team. Efter utbildningen har jag fått en grund i både förståelse för viktiga principer och praktisk övning med ett team i förändring! – Lars Thomasson från IRM om utbildningen

“Jag har länge följt Psykologifabrikens arbete med att faktiskt skapa beteendeförändring. Det var det jag ville göra i min organisation. Till slut struntade jag i att jag inte fick certifieringen i Habitud finansierad av min arbetsgivare. Jag betalade ur egen ficka och har inte blivit besviken. Psykologifabriken har gett mig mängder med inspiration, material och med Habitud har jag fått verktygen att båda jobba med mina egna vanor och teamets.” – Mikael Mattsson Flink, Metodutvecklare Salems kommun

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?