Skaffa dig specialistkunskaper i ACT till ett finfint pris

Är du student och är intresserad av att skaffa dig riktigt djupa kunskaper i Acceptance and Commitment Therapy så föreslår jag att du tittar hit. Just nu erbjuder nämligen Tobias Lundgren Psykologtjänst ett par studentplatser på sin tio dagar långa kurs i ACT. Kursen är godkänd som specialistkurs för psykologer och pågår under hela höstterminen med start i september.

Kursen består av både teoretiska såväl som praktiska moment och under kursens gång så kommer du att få lära dig nya ACT-kunskaper av erfarna utövare så som JoAnne Dahl och Thomas Parling. Den främsta undervisningen bedrivs dock av Tobias Lundgren som är leg. Psykolog och som nyligen disputerade via Uppsalauniversitet med avhandlingen ACT Treamtment of Epilepsy — Time for a behavior model?

Kursen kommer att hållas i Stockholm med start 1/9 och i Göteborg med start den 27/9, på centrala platser bör tilläggas. Klicka på ortsnamnen för att se samtliga datum, mer information om kursen samt för anmälan.

Ordinarie pris för dessa tio dagar är 19 000 kr + moms men eftersom Tobias gillar studenter så pass mycket så kommer ett par platser att upplåtas till dessa för endast 5 000kr (först till kvarn gäller).

Du som vill få tillgång till rabatten mailar och anmäler dig till niklas.laninge(at)gmail.com.

Tobias ligger bakom formuläret Bull’s eye som bland annat finns med i Russ Harris bok ACT Made Simple (svensk utgåva påväg!). Han är även medförfattare till flera böcker, bland annat Släpp taget om smärtan och Living Beyond Your Pain. Utöver detta så är han dessutom en himla trevlig kille!

Den 12-13 september kommer även jag att hålla en förberedande Workshop om ACT i Göteborg som är tänkt att tillgodose deltagarna med de förkunskaper de behöver inför “10-dagarn”. Så vill du ha en kortare (och billigare) introduktion till ACT eller så kanske du behöver fräscha upp dina kunskaper i beteendeterapi så är du välkommen att anmäla dig till denna kurs också. Priset för denna är 750 kr för studenter och 1500 för yrkesverksamma, mer information om dessa dagar hittar du här.

Bild: flickr.com/sarasculli