Lär dig psykologi från Mad Men – delta i vårt experiment!

Plockar du upp din smartphone flera gånger i timmen varje dag? Kollar du Instagram, Facebook och Twitter så fort du har en sekund över? Eller spelar du kanske Candy Crush lite för ofta?

Då tycker jag att du ska delta i vårt nästa experiment!

Om två veckor kommer vi låta ett gäng Psykologifabriken-läsare få prova vårt nya träningsprogram helt gratis, innan vi lanserar det skarpt!

Vi tycker att det finns en spännande paradox i vårt konstant uppkopplade samhälle. Vi har aldrig känt oss så stressade, aldrig känt att det varit så svårt att hinna med allt det där som vi verkligen vill göra, som får oss att må bra och bli nöjda med tillvaron.

Samtidigt har vi aldrig tidigare haft så mycket tid åt konstant Hemnet-knarkande, frenetiskt Facebookande och reflexmässigt Instagrammande med våra telefoner.

Vi tycker att det vore spännande att undersöka vad som händer om man vänder på detta – och aktivt använder sin smartphone för små, men meningsfulla aktiviteter som får oss att må bra?

Sprid gärna ordet om detta!

Positiv psykologi-forskningen i allmänhet, och flourishing-forskningen i synnerhet har ju visat att det finns några färdigheter som verkar vara särskilt viktiga för att vi ska må bra, och att det finns en del rätt enkla vanor som gör rätt stor skillnad för hur vi mår.

forelasnnigI träningsprogrammet kommer du under två veckor få jobba med vår app Viary en liten stund om dagen och få testa enkla knep som gör att du:

• Blir bättre på att uppmärksamma det som är bra i tillvaron – i stället för att gräma dig över det som inte är det.
• Förbättrar relationer till människorna i din närhet – det kan handla både om närmaste familjen eller kollegor på jobbet.

…och på köpet får du:
• Tips på en hemlig bar i New York.
• Lära dig relationspsykologi från två karaktärer ur tv-serien Mad Men!

Update!
Nu är samtliga platser fullbokade – plus även de 50 extra platserna i parallell grupp som vi öppnade upp för. Roligt att det var så många som ville delta! För er som inte fick plats – håll utkik efter nya experiment från oss framöver!