Inspirerande föreläsningar och enkla metoder — höjdpunkter från vårt träningsprogram

Har du sett att vi uppdaterat sidan för våra träningsprogram? Nu kan du bland annat se bilder på oss som leder programmen samt se vad tidigare deltagare tyckt.

Idéfabriken är inne på sin sista vecka vilket innebär att totalt 34 personer har gått utbildningen sedan början av februari. Inte illa va? Vad som är ännu coolare är förstås att dessa 34 personer gjort 676 handlingar för att öka sin egen kreativitet! Här är ett par exempel från veckan som gått

Löparen och fotomodellen med proteser som ger henne superkrafter
“Inspirerande! Mest tänkvärd tyckte jag var hennes insikt om att barn är nyfikna ända tills en vuxen lär dem att vara rädd och fördöma”
~ Veronika Nordin, G4S

Löparen och fotomodellen med proteser som ger henne superkrafter
“Shit, det är så sjukt inspirerande att se vad någon kan göra av just sina förutsättningar. Att vända motgångar till styrkor så där ränningen gjort i en handvändning, men för henne verkar det gå så lätt”
~ Deltagare, Idéfabriken

Kan man sälja skor man inte äger?
“Detta var det absolut mest inspirerande avsnittet för mig hittills i programmet. Att bryta ner storslagna idéer till experiment som är enkla att genomföra och inte kräver stora investeringar tror jag personligen är vägen till framgång. Det kommer jag nu göra med en ide jag fått!”
~ Vicky Stiller, The Study

Den 29:e april börjar nästa omgång av Idéfabriken, hittills har vi elva bokade deltagare vilket betyder att vi har plats för nio till. Anmäl dig till programmet här.

Nästa vecka börjar nästa omgång av vårt populäraste program, Sluta skjuta upp. Programmet är perfekt för dig som behöver få hjälp att arbeta fokuserat och som vill ha mer balans i arbetet. Anmälan och mer information hittar du här.