Psykologifabriken säger hej till branschen!

Vi säger hej till branschen genom ett reportage i nya numret av Psykologtidningen! Tack Kajsa Heinemann för en bra text & Patrick Miller för superfina bilder! (Du behöver dessvärre vara prenumerant för att komma åt tidningen även på nätet.)

En liten update på det som står i texten: Nu behöver vi inte trängas i lilla rummet längre, tillsammans med bland annat Jenny Seth (musikjournalist på Aftonbladet och DJ på fantastiska klubben Russian Spring Break) och Linus Thiel (datakonsult på Hansson & Larsson även känd som DJ Yes Baby Yes!) sitter vi i ett luftigt rum med stuckatur i taket, öppen spis och parkett! Har sagt det förut, men det tål att upprepas: hojta på john@psykologifabriken.se om du vill komma förbi och dricka kaffe – jag har precis lärt mig skumma mjölken med espressomaskinen!

Sen i min lista på vad vi gjort i sommar glömde jag ju såklart en del, bland annat att Oskar höll i en hel veckokurs i ledarskap nere på Fridhem (och fick fina utvärderingar!).

Och en kul grej från i dag var att jag åt lunch med Patrik Nyström som startat upp norska organisationspsykologiföretaget Björnson här i Sverige – och bland annat jobbar med att applicera positiv psykologi i näringslivet! Vilka jobbar egentligen med positiv psykologi i Sverige? Jag vill gärna komma i kontakt med alla!