hoaforelaser

Föreläsningar

Konferens, kick-off eller en arbetsgrupp som behöver en energiinjektion? Psykologifabrikens föreläsningar är ett inspirerande och underhållande sätt att ta del av användbara insikter från psykologin.

Alla föreläsningar innehåller praktiska inslag då åhörarna får prova att tillämpa kunskaperna!

Vilken föreläsning väljer du?
Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?
Kontakta Niklas (niklas@psykologifabriken.se eller 0707 51 45 45) så berättar han mer!

“När vi mötte Psykologifabriken fick begreppet frisk fläkt en konkret innebörd. En glad och nyfiken, öppen och ungdomlig entusiasm mötte oss och det visade sig blixtsnabbt att de visste vad de pratade om. Där fanns lager på lager av kunskap, snabbt tillgänglig.

De hade distinkta och kompromisslösa idéer om pedagogik och sina ämnesområden, men var oerhört flexibla och lyhörda för våra önskemål.”

Hur fungerar det?

Välj ett format som passar er

Vi anpassar formatet så att det passar in i ert schema - från kortare föreläsningar på 30 minuter till tre timmars workshops då deltagarna får mycket tid till övningar.

Föreläsare som underhåller

På Psykologifabriken är vi inte bara psykologer. Flera av oss har erfarenhet av journalistik, skådespeleri och standup comedy - och självklart är det något som kommer till användning när vi föreläser!

Popkultur förtydligar psykologiska principer

Vi tar tillvara vår kärlek till popkultur och använder ofta referenser till tv-program, spel, film och böcker i våra föreläsningar för att förklara psykologiska principer.

Experter som inte är rädda för att uttala sig

För våra psykologer är det lika viktigt att ha koll på vetenskapen som att kunna formulera den i tydliga och begripliga budskap. Vi anlitas därför ofta som experter i tidningar, TV och radio.

Följ upp föreläsningen med ett träningsprogram

Vill ni ha hjälp att tillämpa kunskaperna från föreläsningen i er vardag på jobbet även efter föreläsningen? Psykologifabrikens träningsprogramär den perfekta fortsättningen.

Med hjälp av era smartphones och en personlig coach tränar ni en kvart om dagen i tre veckor. Läs mer om våra träningsprogram här!