Habitud

Vill du bli lyckligare på jobbet? Vill du ha lyckligare kollegor? Vägen dit går genom psykologisk träning. På Habitud finns flera gratiskurser och träningstips som hjälper dig. Surfa till www.habitud.se och testa! 101 av tipsen finns även i boken Ensam eller stark som vunnit utmärkelsen Årets projektledarbok.

Habitud Pro – individuell årsprenumeration

Är du chef och vill bli bättre på feedback, är du med i ett team och vill nå dina mål eller konsult och vill ha övningar att göra för att utveckla team? Vi har kurser för dig. Vi har över 40 digitala kurser med fler än 500 träningstips. Saknar du en kurs? Hör av dig! Vi skriver hela tiden nya. PS. Det finns kurser för hur du blir lyckligare på fritiden också ;)

“Träningstipsen är kanonbra och väldigt användbara. Tack för att ni finns och för allt bra ni gör för människor i Sveriges arbetsliv” – Charlotte Råwall, Leg psykolog, organisationskonsult på Korsgatan Organisation och Ledarskap AB.

Mejla oss på team@psykologifabriken.se för att beställa till dig eller din organisation. Vill du att hela ditt team ska använda Habitud Pro? Är du chef för teamet och vill hjälpa teamet bli bättre? Spana in vår utbildning till psykologisk tränare med certifiering i Habitud Pro.