Testa Lyckolabbet i sommar!

Vi upplever alla dalar och toppar i livet. Men tänk om man systematiskt kunde forska på de där topparna, och hitta några ingredienser som är kännetecknande för livets goda?

Sedan 15 år tillbaka har området positiv psykologi (med rötter i humanistisk psykologi) intresserat sig för att empiriskt kartlägga vad som skapar mening och tillfredsställelse i livet. Resultatet av forskningen kan du ta del av i Lyckolabbet, Psykologifabrikens femdagarsutbildning i positiv psykologi i praktiken.

Två år i rad har Lyckolabbet – positiv psykologi i praktiken gått som kurs nere på Fridhems Folkhögskola i Skåne. Under dessa fem dagar gör vi djupdykningar i teori och praktik gällande flow, positiva känslor och meningsskapande, viktiga relationer, men också kring förhållningssätt gällande tankar och känslor som hindrar oss att leva som vi vill. Dessutom går vi igenom grundläggande inlärningsteori för att kunna skapa varaktig förändring efter att veckan är slut. Kursen skapar utrymme att äntligen få tid till att reflektera över de frågor i livet som kan kännas mest viktiga, men som inte alltid hinns med i vardagen. Kursen brukar bli en av Fridhems mest fullbokade, med ibland extrainsatta kurser för att möta efterfrågan. I år går Lyckolabbet vecka 29 i Skåne, och vecka 39 i Spanien.

Mejla mig gärna om det är något du undrar över gällande kursinnehållet: katarina@psykologifabriken.se

Hoppas vi ses i sommar!

Katarina

“Katarina är en ovanligt givande och inspirerande lärare. Hon tog loven av sådant som skulle kunna sätta upp försvar hos mig, och gjorde så att jag faktiskt tror att det är möjligt att åstadkomma en förändring.” “Denna vecka har vida överträffat mina förväntningar.” “Allt var bra! Perfekt blandning av vad alla människor behöver tänka på.” – Deltagare sommaren 2012, då Lyckolabbet fick snittbetyget 4.8 av 5 möjliga.