Vår plan för 2012: Fler frukostar

Snart december, och vi håller såklart på och planerar för arbetet i Fabriken under 2012. Vi har redan berättat om Psychologyfactory.com, och fler helt nya grejer kommer det bli.

Men vi kommer också såklart bygga vidare på det som funkat bra under året, och en sådan sak är våra frukostar! Det har varit fullbokat, extremt trevligt och för oss ett väldigt bra sätt att både träffa nya kunder som är nyfikna på vad vi har att erbjuda – och hänga lite mer med gamla.

Nästa frukost är den 12 december då vi presenterar vår nya utbildning Beslutsbyrån. Den är redan fullbokad, men nästa efter den blir redan i januari.

Vi blev så nöjda med formatet att vi också började köra samma upplägg i vårt systerföretag Hoa’s Tool Shop, då vi bjudit in till frukost för både kunder som vill lära sig mer om hur de kan använda vår app Viary – och de som är nyfikna på vad det är.

För dig som vill få förhandsinbjudningar till våra frukostar, fester och andra tillställningar kommer det snart finnas möjlighet att skriva upp sig på en Early Bird-lista. Håll utkik på sajten de närmaste veckorna!