Tel Aviv och Psychologyfactory.com

I mitt tal på treårsfesten presenterade jag några saker som vi har på gång i Psykologifabriken. En av dem är en helt ny sajt som vi kommer lansera i januari: Psychologyfactory.com!

Vi tyckte helt enkelt att det var dags att göra något på www för en internationell publik – och är nu i färd med att experimentera med innehållet. En sak är i alla fall bestämd – det kommer inte bara bli en översättning av Psykologifabriken.se, utan en egen liten varelse, heh.

Jag har precis kommit till Tel Aviv, där jag kommer jobba med det här projektet i en månad. Det känns nästan lite som när jag satt första arbetsdagen på Detroit i början av sommaren 2008 och skulle börja koka ihop det som sedan blev Psykologifabriken. Jag gillar verkligen känslan av att sätta igång och jobba med något intensivt utan att veta exakt vad det ska bli av det!

Vi kommer sätta igång en testfas i december, och kommer släppa in lite utomstående tyckare, så om du är nyfiken på det hela går det fint att anmäla ditt intresse på Psychologyfactory.com redan nu!

Och råkar du känna någon psykolog eller annan kul typ du tycker vi borde träffa här nere är det bara att hojta till!