Psykologifabriken.se byter skepnad!

Efter ett och ett halvt år med vår kära gamla form på webben tyckte vi det var dags att uppdatera lite! Framförallt för att sajten bättre skulle spegla vad Psykologifabriken är idag – ett företag som säljer tjänster och drivs av både psykologer och psykologkandidater – och inte bara en nätpublikation om psykologi som görs av ett gäng studenter. Det var ju framförallt det vi var när vi startade, men sen har sajten inte riktigt hängt med i takt med att Psykologifabriken utvecklats.

Allt är inte på plats, och allt fungerar inte helt perfekt ännu, men vi tyckte ändå det var dags att slänga ut en ny version och se hur den känns! Bilden ovan illustrerar ungefär var vi befinner oss – huset ser rätt färdigt ut men kranarna står kvar, och det hela är väl fortfarande att betrakta som en byggarbetsplats. :)

Skriv gärna en kommentar vad du tycker, eller mejla oss på info@psykologifabriken.se!

Och ja, kanske borde skriva något om vad som är på gång i Fabriken i stort. Som vanligt en hel massa grejer:

Från torsdag till och med lördag befinner vi oss mitt i smeten på Psykoterapimässan och håller i trådarna på scenen i cafet! Efter att ha blivit himla nöjda och peppade av Lyckolabbet har vi bestämt oss för att fortsätta jobba en hel massa med positiv psykologi, som ju intresserat oss länge men som vi inte gjort något kontkret av. Nu håller vi som bäst på att ta fram en föreläsning, dock en extremt aktiv sådan, baserad på Lyckolabbet, så att vi lättare kan ta ut det till andra platser. Och så planerar vi för nya fullfjädrade Lyckolabbet-events i Nya Studion!

medarbetare-sidan har vi i alla fall kommit så långt att vi har porträtt på alla våra fasta medarbetare, vilket vi inte lyckades med på ett och ett halvt år på den gamla versionen av sajten. :) Att Rebecca inte finns med beror på att hon bestämt sig för att fokusera sin tid och energi på områden där Psykologifabriken inte jobbar ännu, i det kliniska fältet till exempel, och har därför svävat tillbaka in i vårt nätverk av sporadiska medarbetare. Håll dock utkik för gästbloggposter från henne i Manegen! Hur som helst är vi såklart superglada för allt ömsesidigt utbyte av både kunskap & inspiration och särskilt för de coola grejer hon aktivt drivit i Fabriken så långt – inte minst Uppgörelsen som ju lever vidare i ny upplaga på Psykologidagen Uppsala om några veckor!

Vad mer? Samarbetet med Modern Psykologi fortsätter och snart kommer ett nytt nummer där Jenny & Linda bland annat skrivit en större artikel om intelligens! Testandet av Viary är i full gång i två studier, en för privatpersoner och en på företag! Oj vilken lång bloggpost det här blev, får återkomma med mer uppdateringar!

Hoppas vi ses på Psykoterapimässan!