Midsommartävling: Översvämmade hjärnor & desarmerade tandborstkonflikter

Vill du veta hur du kan slippa tjatet om tandborstningen med femåringen? Eller få tips på hur du lättare hamnar i flow-tillstånd på jobbet? Eller kanske veta om den aldrig sinande floden av intryck från Twitter, Facebook, mejl och sms är något att oroa sig för?

Psykologifabriken firar midsommar med att lotta ut ett gäng böcker – alla på temat vetenskap tillämpad i vardagen.

Första boken vi lottar ut är Martin Forsters Fem gånger mer kärlek – en forskningsbaserad handbok till hur man som förälder kan bygga upp och stärka relationen till sina barn.

Den andra boken är Harvard-föreläsaren Tal Ben-Shahars Lyckligare – en guide till hur man kan applicera forskningen på positiv psykologi i sitt liv.

Den tredje är Torkels Klingbergs Den översvämmade hjärnan som går igenom hur man kan träna upp sitt arbetsminne för att hantera den ständigt växande informationstrycket som det moderna samhället utsätter oss för.

Tack till Natur och Kultur för böckerna.

För att vara med i utlottningen behöver du bara skicka ett mejl till info@psykologifabriken.se och berätta vilken bok du tror att du skulle ha störst nytta av! Bifoga din adress – eller säg till om du föredrar att komma och hämta boken och dricka en kopp kaffe med oss på Nya Kontoret (Birger Jarlsgatan 18A, Stockholm). Skriv “Jag vill ha en bok!” i ämnesraden.
bockermindre