Läs Beteendeanalys i organisationer med mig

Hej!

Är du intresserad av hur beteenden i organisationer uppmuntras och påverkas? Vill du nörda in dig lite i det?

Läs boken Beteendeanalys i organisationer med mig. Jag och min bokklubb kommer att läsa den och ska vara färdiga den fjärde mars. Efter det tänker jag att jag skriver lite om den här på Psykologifabriken och så kan vi diskutera i kommentarsfältet. Låter det som en plan?

Vi hörs!

/Oskar

4 svar till “Läs Beteendeanalys i organisationer med mig”

 1. Nikals Laninge skriver:

  Oskar! Jag har boken men typ inte tiden. En vän tipsade mig nyss om programmet Bokcirkeln i p1 där de läser en bok under en månad och en gång i veckan pratar man om en specifik del av boken. Tydligen ska det vara så bra att man inte själv behöver läsa boken, även om man förr eller senare vill göra detta.

  Hur som, vore det inte kul med en följetång här på fabriken? Diskussionen kan ske i kommentarsfältet liksom. Kanske inte denna gång men någon gång i framtiden, eller vafan kanske på Valbloggen :)

 2. Karnellmaria skriver:

  Gott! Jag har kommit till sidan 78, hur långt har du kommit? KRAM MIA

 3. Oskar Henrikson skriver:

  Attans! Jag har ju inte börjat ännu! Finns det någon del där som du tycker man kan diskutera? Lite på Laninges spår här nedan …

 4. Oskar Henrikson skriver:

  Ah, ja, varför inte! Det kan vara ett bra sätt för mig att hitta delmål! Efter vilket kapitel vill du ha en liten diskussion?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.