Hitta dina styrkor – nu på kortare tid

Undrar du över vilka dina styrkor är? Om du oftare använder dig av din ödmjukhet än din nyfikenhet, ditt mod eller din optimism?

Här på Lyckolabbets blogg har vi tidigare skrivit om VIA character strengths och uppmanat er att göra det halvtimmeslånga testet om ni har orkat. Därför att det är baserat bland annat på psykologisk forskning om vad människor uppskattar hos andra, utvärderat i ett gäng vetenskapliga studier och för att vi vet att människor mår bra av att använda sina styrkor mer och oftare.

Och nu finns det äntligen en kortare variant. Fortfarande vetenskapligt utvärderad och med goda psykometriska kvaliteter. Så nu tar det bara en kvart att fylla i den. 120 frågor i stället för 240 gör det hela mer hanterbart och tillgängligt.

Du hittar testet här.

Det är gratis att använda, och du bidrar till forskningen om mänskliga styrkor genom att fylla i. Har du en kvart över i dag? Gör det då.

Psykologifabriken hjälper människor och individer att utveckla nya, goda vanor i vardagen. Vill du träna in nya färdigheter med hjälp av oss och din smarta telefon? Här får du veta mer.