Ett modeföretag, ett minglande Lyckolabb, och en ny kontakt!

Har ni någon gång varit med om upplevelsen av att ett up-and-coming modeföretag stormar in på ditt kontor och tar över lokalen med hattar, smycken och kläder? Detta var precis vad Psykologifabrikens kontor fick uppleva tidigare i veckan då designern Seika Lee ställde till med modemingel på kontoret!

När Seika Lee med entourage anländer sprider sig genast en doft av parfym, ljudet av klackar och ett stort antal goodiebags i rummet. Här kommer det strax bli fest!

En timma senare börjar gästerna välla in, det bjuds på bubbel i glasen och en bit in i kvällen är det dags för Lyckolabbet att ge mingeldeltagarna ett smakprov på ett par lyckostrategier. Vi kikar på hur man kan ge sig själv en lyckoupplevelse, samt få en bild av hur lycka sprider sig i sociala nätverk. Vi märker också att lycka är smittsamt, och diskuterar hur vi kan ta med det vi testat på under kvällen in i morgondagen, för att det vi lärt oss ska få ytterligare ringar på vattnet i våra egna nätverk.

Jag älskar att föreläsa på mingel! Stämningen är bubblig och på topp, och man kan nästan ta på de positiva emotionerna som studsar i rummet. För första gången testade jag ett nytt outro på föreläsningen där deltagarna fick komma upp och skriva vad de hoppades att denna kväll skulle innehålla, för att den skulle kännas som en riktig drömkväll.

En kommentar som åkte upp på tavlan som särskilt fångade mig var denna: “Jag skulle vilja: att någon upptäcker mig och ger mig ett kreativt och kul jobb!” Efter att ha diskuterat med ett par andra mingelgäster skrev jag på tavlan “Men vem är du då?” varpå svaret “Stylist och smyckesdesigner” dök upp ihop med ett telefonnummer.
Boom, som VD-John skulle säga, så var John själv där och tog kontakt med tjejen. Detta då vi faktiskt är i behov av en stylist just nu!

Ett trevligt avslut på en lyckad, och lycklig, kväll..!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.