Dans, lyxkaffe och bubbel på Health Hack Day

Jag fortsätter på Oskars och Niklas tema – och lyfter några av mina personliga höjdpunkter från Health Hack Day! Eftersom både Niklas och Oskar skrivit om fantastiska talare, team och hack tänkte jag lyfta upp några andra aspekter av Health Hack Day!

1. Den extremt begåvade dj-trion Euphoric Felines som såg till att det blev fullt dansgolv redan klockan tio på fredagkvällen! De spelade fantastisk electro och house, de hypade upp publiken med kattmasker och dans bakom mixern, och de levde upp till sitt rykte och stagedivade från dj-båset! Kolla videointervjun med Euphoric Felines här.

2. Öner Kulbay och Johan Ahlgren från kafferosteriet Stockholm Roast som serverade cappucinos, flat whites och ljuvligt bryggkaffe hela helgen. Konferenskaffe brukar vara något besökarna häller i sig för att hålla sig pigga, på Health Hack Day var det något man njöt av. Extremt schysst att de också helt plötsligt slängde in två finfina kaffekvarnar till vårt prisbord, och en till oss på kontoret.

Läs Kajsas gedigna intervju med Öner Kulbay här!

3. Och sist men absolut inte minst – champagnepyramiden! Vi testade konceptet för första gången på Psykologifabrikens treårsfest, och det var ju för bra för att inte upprepa. Inget ger så mycket ögonblicklig feststämning som när man börjar hälla upp en champagnepyramid. :D

Tusen tack till er alla som kom och lyssnade på föreläsare, deltog i tävlingen eller bara var med och röjde på dansgolvet i fredags! Och tack till alla som inte kunde komma men kollade livesändningen och spred ordet på Twitter! Ni hjälpte verkligen till att göra Health Hack Day till ett internationellt event redan från start. Sjukt kul att till exempel se en läkare i Washington twittra om det vinnande bidraget med Bill Day från Runkeeper!

Ps. Om du mot förmodan har missat det vinnande lagets presentation kan du se den här nedan!