Oskar drar igång ny firma & Psykologifabriken blir mer digitalt

Nu under hösten har vi satsat ännu mer på den digitala delen av Psykologifabriken, bland annat genom att bygga skräddarsydda versioner av vår app Viary som komplement till utbildningar och utvecklingsprojekt – bland annat åt ett stort internationellt företag som kommer använda Viary i Sverige, USA, England och ytterligare några länder!

Det innebär dock att vi (med vissa undantag) inte kan satsa lika mycket på föreläsningar och utbildningar som tidigare – vilket ju Oskar är en stor stjärna på. Han har därför dragit igång en ett nytt företag för att kunna satsa helhjärtat på det!

Kolla in Psykologenoskar.se – och tveka inte att höra av dig till honom om du är på jakt efter en föreläsning om till exempel organisationsutveckling eller ledarskap – och vill ha något som både är underhållande och bygger på gedigen forskning!

Du kan också mejla honom eller följa honom på Twitter för ett stadigt flöde av intressanta länkar om psykologi, ledarskap och beteendeförändring!

Till sist en liten anekdot som jag tycker säger något om Oskars exceptionella kapacitet som föreläsare:

Första gången jag hörde Oskar föreläsa var sommaren 2008 då vi precis flyttat in på vårt allra första kontor i ateljékollektivet Detroit på Roslagsgatan i Stockholm. Vi hade bestämt oss för att hålla ett minievent för en liten skara vänner och bekanta i det fina lilla gallerirummet med fönster mot gatan, för att få input på det vi höll på med. Det som till slut skulle bli Psykologifabriken!

Strax innan eventet skulle börja, och Oskar skulle hålla en föreläsning, hände det något väldigt tråkigt – Oskar märkte att han blivit bestulen på sin plånbok! Den hade legat på ett bord i rummet, och under en kort, kort stund då ingen var i rummet hade någon kommit in från gatan och tagit den.

Något som jag tror för de allra flesta skulle innebära en smärre panikkänsla – och förmodligen ett inte alltför stort sug på att genomföra en föreläsning direkt efter. Inte Oskar – han körde på med föreläsningen precis som om inget hade hänt!

Nu vet jag inte om han kände sig något panikslagen, men det märktes i alla fall inte det minsta under föreläsningen!

Just detta – att Oskar har förmågan att inte bara leverera sitt budskap utan också kunna hantera allt som händer i rummet tror jag är en av förklaringarna till att Oskar blivit den uppskattade föreläsare han är idag.

Stort lycka till med nya företaget önskar Psykologifabriken!