Logga ditt liv med ovanlig kamera

Kan du komma ihåg ett tillfälle då du kände stolthet? Kanske i rollen som ledare, medarbetare eller vän? Kan du komma ihåg vad du gjorde de dagar då du var lyckligast, mest produktiv eller kämpade mest för det du tror på? Nu kan du logga en arbetsdag, en intressant konferens eller en häftig utflykt med en väldigt speciell kamera.

Memoto Lifelogging Camera tar ständigt bilder när du har den fastsatt på kläderna. Bilderna buntas ihop och ger dig en översikt av vad du har haft för dig.

I går drog Memoto i gång en Kickstarterkampanj för att söka stöd för sin innovation. Jag och Martina Elm från TripBirds var där för att spela musik och bjuda på Super Mega Music Bingo. Ett bingo där du kryssar för artister som spelas istället för nummer som dras. Kvällen var väldigt kul och Memoto var väldigt glada. De lyckades överstiga sitt mål på hur mycket ekonomiskt stöd de ville ha under den kommande månaden. Med 300%. På första dagen.

Det var en sådan kväll som skulle vara rolig att dokumentera med en liten livsloggarkamera. När skulle du använda en sådan kamera?

2 svar till “Logga ditt liv med ovanlig kamera”

  1. Niklas Laninge skriver:

    Så jäkla cool! Efter att ha fått uppleva både fails från ett Jawbone UP och nu ett Nike fuelband hoppas jag på att äntligen få uppleva en life logging device som håller mer än 3 månader!

  2. Johan Simm skriver:

    Vore ju kul att ha under en utekväll. Spännande att se vad som dyker upp dagen efter… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.