Läs vår nya serie ”Älskade, hatade tv-mammor” på SvD.se

Hurra, nu är den igång – vår nya serie på SvD.se! ”Älskade, hatade tv-mammor” är ett samarbete mellan oss, SvD och psykologen Liria Ortiz som intresserat sig just för mammarelationer, och nu precis kommit ut med en bok på samma tema.

Såhär skriver Niklas och Linda i inledningen till serien:

”Daltande, kärleksfull, tjatig, översvallande, eller iskall. Alla har vi mött mammor som är älskvärda och mammor som frestar på. Det kan vara vår egen mamma eller någon annans. I den här artikelserien lär du dig att hantera den oundvikliga mammarelationen med hjälp av tv-mammor och psykologen Liria Ortiz.

I “Älskade, hatade TV-mammor” får du lära dig hur du kan hantera din mammarelation med hjälp av de misstag som några av våra mest populära tv-familjer redan gjort. Kanske har du en fungerande mammarelation i dag, men skulle ändå behöva lite hjälp på traven att hantera konflikter på ett mer fungerande sätt. Även om din egen mamma har ganska lite gemensamt med Tony Sopranos mamma Livias martyriska mammaroll eller Rorys gulliga kompismamma i Gilmore girls så kommer du att upptäcka att det finns saker att lära sig även av de mest extrema och tillspetsade mammafigurerna.”

Serien kommer att gå på SvD.se i en månad, med en ny del om dagen torsdag till söndag varje vecka.

Ps. Kolla in det superfina omslaget till Liras bok ”Jag och min mamma”, designat av vår vän Anders Wallner. Han har även designat en ny väldigt fin grej åt oss, som dyker upp i vår webbshop inom några veckor!

Ett svar till “Läs vår nya serie ”Älskade, hatade tv-mammor” på SvD.se”

  1. […] kan inte uttala mig om boken är bra eller så men jag kan i alla fall säga att omslaget är snyggt! Det är gjort av min […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.