Psykologibloggen.no är det roligaste psykologitillskottet på internet på länge! Vi har twittrat om dom tidigare, men när jag såg att vi var med i deras artikel om andra psykologisajter kom jag på att vi ju aldrig tipsat om dom ordentligt här på sajten!

Vi tycker såklart det är fantastiskt att fler inom psykologivärlden (de flesta som skriver på Psykologibloggen.no är psykologer) vänder sig utåt och aktivt jobbar för att göra vetenskapen tillgänglig – och liksom vi anser att både Eddie Izzard och Derren Brown hör hemma på en psykologisajt!

Psykologibloggen.no finns också på Twitter och på Facebook!

2 svar till “Inspiration från väst”

 1. Jan-Ole Hesselberg skriver:

  Takk skal dere ha!

  Psykologifabriken er utvilsomt en stor inspirasjonskilde for oss. Dere har et imponerende bredt innhold og et utrolig lekkert design.

  Populærkulturen (ex Izzard og Brown) hører definitivt hjemme i psykologisk debatt. Min erfaring er at populærkulturen, spesielt gjennom humor, i mange tilfeller belyser psykologiske problemstillinger på en betydelig mer tilgjengelig måte enn utøvere av psykologifaget.

  Showet med Izzard var for øvrig i verdensklasse!

 2. John skriver:

  Håller helt med om det vad gäller humor! Och ah, misstänkte att det skulle vara en fantastisk show – måste se till att se Izzard nästa gång han kommer hit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.