Hur man tjänar 100 000 kronor på en dag

Hur drar man in 100 000 kronor på en dag? Jo, man blir utnämnd till Årets Uppsalastudent! Det blev Psykologifabrikens Rebecca Andersson precis, och vi är såklart väldigt stolta över henne!

Förutom att sprida psykologin i sitt jobb med Fabriken har Rebecca bland annat arrangerat den maxade casetävlingen Uppdrag 24 (där Oskar föreläste och jag gjorde ett gästspel!) och styrt upp ett coolt handledningsprojekt på psykologprogrammet i Uppsala.

Se Upsala Nya Tidnings tv-intervju med Rebecca och läs mer om varför hon fick priset i pressmeddelandet från universitetet.

Sen kanske man ska tillägga att tog mer än en dag för Rebecca att ro i land Uppdrag 24, handledningprojektet och allt annat som genererade stipendiet, hehe.

(Stipendiet delades ut av Anders Walls stiftelser.)

5 svar till “Hur man tjänar 100 000 kronor på en dag”

 1. Håkan Nyman skriver:

  Grattis Rebecca!
  Mycket välförtjänt! Även prismotiveringen har sina klart prisvärda poänger: “entreprenöriell drivkraft, ansvarstagande och kvalitetstänkande”! Wow.
  Vänliga hälsningar
  Håkan

 2. Rebecca skriver:

  Tack, Håkan! Inga andra känslor än de ytterst superlativa kan rätt beskriva vad jag känner idag! Jag känner mig otroligt hedrad och hoppas att en del av äran skrivs till psykologin.

 3. Tore skriver:

  Asfett!

 4. Oskar skriver:

  Så himla kul! Stort grattis!

 5. Tom skriver:

  Sjukt grymt! Hatten av, Rebecca!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.