Frukost med fem knep för att jobba smartare!

OBS! Fulltecknat! OBS!

Vad sägs om att bli bjuden på frukost, och samtidigt få fem psykologiska principer som du kan använda för att arbeta mer effektivt? Då är du välkommen på Psykologifabrikens frukostseminarium den 6 oktober.

Frukosten har varit och du kan läsa om den här.

Vår egen Oskar Henrikson berättar då om fem knep för att jobba smartare , alla hämtade från modern psykologisk forskning. Vad sägs om att få svar på föjande frågor:

Vad kan Super Mario lära oss om ledarskap?

Vem är mest kreativ, den som tycker att han är kreativ eller den som tycker att kreativitet är viktigt?

Är en multimiljonär lyckligare än andra?

Blir du gladare av 3 000 kr eller en lycklig vän?

Hur kan en chokladbit få dig att diska direkt efter maten?

På frukostseminariet kommer du också att få träffa Hoa Ly, som berättar mer om våra digitala verktyg för beteendeförändring.

För dig som efter frukosten direkt känner att du vill lära dig mer, finns därför möjlighet att på plats anmäla sig till Psykologifabrikens Workout – fem utbildningar i kortformat, som alla syftar till vetenskaplig beteendeförändring i arbetslivet. Mer om dem kan du läsa på psykologifabriken.se/workout .

Frukost står framdukad från kl. 08.00 den 6 oktober i våra lokaler på Birger Jarlsgatan 18A, 5 tr. Seminariet pågår 08.30-09.30, och efteråt finns det möjlighet att stanna kvar och ställa frågor. Och, om man så önskar, anmäla sig till Workouten på plats.

O.s.a till kajsa@psykologifabriken.se senast den 2 oktober. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller!

Varmt välkommen!

Foto: Flickr.com/megleo