En blandskiva för att fira Lindas 10.000 dagar

En av de kittlande grejerna med att skänka bort en timme av min tid var att jag inte hade någon aning om vad det skulle leda till. Och oförutsägbart, minst sagt, var uppdraget som Björn Paxling, psykolog vid Hjärnhälsan i Lund, snabbt skickade på mig!

Han skrev och berättade att han räknat ut att hans fru Linda igår levt precis 10.000 dagar – ett jubileum han ville högtidlighålla genom att ge henne en blandskiva med ny musik! Eftersom han gjort en hel del blandskivor på sistone och inte fått så mycket ny input på musikfronten gav han uppdraget till mig – och det kändes ju inte direkt som en uppoffring att ägna en timme åt att välja ut mina favoritlåtar!

Resultatet blev bland annat atmosfäriska remixer på Bruce Springsteen, elektronisk New York-pop med MGMT, rnb & rap-sensationen Drake, dansmusikgeniet Calvin Harris och såklart Hängivenhetens anthem: Adrian Lux remix på Kockys Prison Break.

Om någon är nyfiken på blandskivan finns den att ladda ner här! Update: Yousendit-länken ska funka lite längre än Rapidshare-varianten jag postade först… Update 2: Förhoppningsvis funkar DropBox-länken ännu lite bättre!