Lyssna på psykologibloggar!

Trött på att aldrig komma under 114 olästa blogginlägg i din RSS-läsare? Eller vill du testa att få i dig bloggar på ett annat sätt än framför skärmen? Listentoblogs.com är en ny webtjänst utvecklad av mina Detroit-kollegor Henrik Berggren och David Kjelkerud tillsammans med Eric Wahlforss (som förutom att vara en av entreprenörerna bakom Soundcloud.com också gjort en helt fantastisk spelning på min gamla klubb Kilotin en varm sommarkväll för några år sedan).

Sajten utvecklades på ett dygn under 24 Hour Business Camp som avslutades igår, och just nu är psykologin tungt representerad av både Psykologifabriken och Jonas Mosskin (som skriver om det här och här)!

Sajten har fått en hel del medieuppmärksamhet, bland annat snackar Henrik med TV4 här och droppar Psykologifabriken och spelar upp lite Mosskin!

Spännande idé hur som helst, och jag kan tänka mig att det kan vara rätt skönt att bränna av ett gäng bloggposter i iPoden på tunnelbanan på väg till jobbet till exempel. Eftersom en lite längre bloggpost bara tar ett par minuter att läsa in går det väldigt snabbt och smidigt att få upp sina poster på Listentoblogs. Och det kändes ju rätt trevligt att läsa in också, men det beror kanske bara på att jag gillar att höra min egen röst, heh.

2 svar till “Lyssna på psykologibloggar!”

  1. Håkan Nyman skriver:

    Det är litet som telefon eller radio då? Eller rentav som att prata med en annan människa?
    Håkan

  2. John skriver:

    Haha, ja, det är väl typ som att bli uppringd av bloggaren, eller möjligtvis få bloggposten lämnad som ett meddelande på telefonsvararen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.