Jag är styrd av magsjuka… och en advokatbyrå!

Oj oj, det blev en galen vecka det här, och inte bara för att de okända Västeråsarna mixtrat med mitt schema… Jag började veckan med en inte helt inplanerad, men väldigt brutal, magsjuka. Och sen gav sig en inflytelserik advokatbyrå in leken och satte käppar i hjulet också… Men skam den som ger sig, jag fick helt enkelt planera om en gång till!

Västeråsarna (publiken på Hoas föreläsning om stress & återhämtning) tyckte ju att jag behövde lite mer återhämtning (en korrekt iakttagelse hehe!) och bestämde därför att jag skulle skippa mina planer för tisdagskvällen och dra till Stockholm och hänga med en kompis! Utmaningen för mig var ju att ändra om i schemat så att jag inte behövde stryka allt jag tänkt göra från listan… Resultatet blev såhär!

Ursprunglig plan: Blogga lite på tisdagmorgonen, vara i skolan på dagen, träna, laga mat och plugga lite på kvällen. En luthersk och lite trist dag alltså.

Ändrad plan efter Västeråsarnas ingrepp: Laga mat på morgonen, vara i skolan, blogga på tåget till Stockholm, käka en bättre middag och hänga med min vän Felix. En betydligt roligare dag!

Ändrad plan efter magsjukans och advokatbyråns ingrepp: Fortfarande skakig efter ett dygn med magsjuka vaknade jag på tisdagmorgonen hos min mamma och insåg att det skulle bli svårt att till skolan i Uppsala… Men att laga fisk och blogga om mentalisering gick ju utmärkt att göra hemma hos mamma (se bilderna ovan). Däremot tyckte inte advokatbyrån Mannheimer & Swartling att jag skulle få träffa Felix på kvällen – de tyckte att det var viktigare att det gick bra för dom i något gigantiskt mål som biträdande juristen Felix just arbetade på hehe. Så i stället blev det sockerkaksbak med mamma (bild på kakan ovan)!

…det som däremot gick enligt den första omkastade planen var att plugga på tåget tillbaka och en dra en kort sväng till Friskis & Svettis på torsdagen (missade fota på tåget, men bild när jag försöker fota på gymet utan dra till mig biffarnas uppmärksamhet finns ovan)!

Kom inte på nåt bra sätt att smacka upp bilder så att tid-, datum- & gps-info syns här på sajten, men för den geekige som vill kolla originalfiler kan jag mejla över!

Summan av kardemumman: Det blev definitivt mer återhämtning än min ursprungliga plan, men om det är någon aktivitet jag misstänker att jag inte kommer känna att jag gjort för mycket av när jag blir gammal och gaggig så är det nog att hänga med mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.