100 känslor är halvvägs: Vilka klipp har påverkat oss mest?

I den 50:e 100 känslor-posten tyckte vi det var dags att blicka tillbaka och fundera lite över vilka klipp vi blivit mest påverkade av själva! Naturligtvis har vi blivit handfast omskakade av psykologen Oskars uppdrag – men klippen vi valt ut har också haft inverkan på oss! Se resultatet i lilla klippdockefilmen ovan.

Jag tänkte också ta tillfället i akt att tacka för all läsarrespons i kommentarer och mejl! Det har varit tips på klipp, uppmuntran och pepp, både befogad och mindre befogad kritik och berättelser om hur bloggen inspirerat. Särskilt tacksamma är vi för att Alf Uddholm redde ut ett sakfel i det klippet som väckt allra mest känslor – det om Carl Bildt! Läs hans kommentar här.

Fortsätt gärna att höra av er! Mig och Linda kan ni nå direkt på john@psykologifabriken.se eller linda@psykologifabriken.se.

Till sist vill jag bara dela med mig av ett videoklipp från läsaren Jacob Risberg och ett utdrag ur hans brev: 

“Hej!

Tack för en fantastiskt trevlig 100 känslor-serie.

Som nybliven far, vår dotter är drygt tre veckor, fascineras jag över mina egna känslor som pendlar mellan enorm glädje och viss ängslan för hur hennes liv ska te sig. (Jag antar att ängslan kanske försvinner först då dottern eventuellt flyttar hemifrån. Om ens då.)
Hursomhelst, härom dagen när vår lilla Alva vaknade låg hon en lång stund och visade upp en lång rad olika känslouttryck. Efter en liten stund tog vi fram kameran och började filma. Helt plötsligt log hon det längsta leendet hittills, runt 10 sekunder, och man kan bara undra över vilka känslor och eventuella tankar som far igenom huvudet på denna lilla, vackra varelse.”