cafe

Träningsprogram

Genom att utmana dig själv och träna en liten stund varje dag under 3 veckor kan du utveckla din kreativitet, din förmåga att få saker gjorda i tid – eller dina färdigheter i att ge feedback och visa uppskattning. Superkrafter som kanske inte räddar världen – men som defintivt gör vardagen på jobbet roligare!

Med mobilapplikationen Viarys hjälp blir det lätt att omsätta insikter från psykologin i konkreta beteenden att träna och få feedback på. I Psykologifabrikens träningsprogram får du dessutom samla på stolta ögonblick och få inspiration och utbyte med andra deltagare!

Vilket program väljer du?

“Tidsfabriken var ett jättebra verktyg med konkreta handlingsförslag som fick mig att ändra arbetssätt. Efter redan första veckan märkte jag att jag fick saker gjort och jag kände mig mindre stressad. Det viktigaste för mig var att lära mig prioritera dagens viktigaste uppgift men att känna att det är okej att jobba fokuserat i 30 minuter och sedan ta paus i 5 minuter. Det har blivit lättare att ta tag i uppgifter nu när jag delar in dem efter delmål och jag då ser resultatet snabbare. Jag är väldigt glad att jag provade Tidsfabriken!”

Hur fungerar det?

Byt kursgården mot träning i vardagen

Traditionell utbildning bygger på den felaktiga premissen att ny kunskap automatiskt leder till nya färdigheter.

Så är inte fallet - för att utvecklas behöver man hjälp att omsätta kunskaper i konkreta beteenden som kan tränas i vardagen. Via vår mobilapp Viary får ni både ny kunskap - och vägledning till hur ni ska tillämpa den.

Ta del av insikter från forskningen

Under hela programmet serverar vi dig en ström av fascinerande psykologisk forskning - aptitligt förpackad i välskrivna bloggposter, artiklar, videos och miniföreläsningar.

Perfekt för en kort paus på jobbet, lunchpromenaden eller på vägen till arbetet!

Utför utmaningar och gör din vardag till ett experiment

Vi hjälper dig att prova nya sätt att agera i er vardag på jobbet - så att den nya kunskapen också omsätts i nya erfarenheter.

Testa till exempel att generera idéer med antitesen till brainstorming i Idéfabriken!

Träna in kraftfulla vanor

Vi vet hur svårt det kan vara att få in nya vanor - hur små de än kan tyckas vara. Med hjälp av målsättning, coachning och påminnelser i appen krattar vi manegen för att du ska ta det där lilla steget varje dag som ger stora resultat över tid!

Träna tillsammans och inspirera varandra

Det är roligare att göra saker tillsammans! Genom att följa teamets aktivitet i mobilapplikationen och diskutera insikter, utmaningar och vanor ger ni inspiration och hjälper varandra i träningen! Ni kan även låta flera team inom samma organisation tävla mot varandra.

Samla data och ta reda på vad som funkar bäst för er

Eftersom du kontinuerligt registrerar din framfart och skriver reflektioner i mobilapplikationen får du över tid ett utmärkt underlag för att dra slutsatser om vilka färdigheter som gör störst skillnad för dig!

Efter genomgånget program får du en rapport på allt du åstadkommit i programmet - och det blir tydligt svart på vitt vad träningsprogrammet lett till.

Kombinera med en föreläsning

Ge dina kollegor en extra boost i starten av träningsprogrammet genom att kombinera det med en inspirerande och underhållande föreläsning från en av Psykologifabrikens föreläsare.