5588473480_f464c2a232_b

Föreläsningar

Fatta bättre beslut, sluta skjuta upp, hantera oro, att leva sina värderingar, att möta sitt inre obehagsmonster, utveckla ditt ledarskap, arbeta mer kreativt.

Vill du och din arbetsgrupp utvecklas, inspireras eller lära er något nytt? Alla våra  föreläsningar har inlärningspsykologi som bas, övningar och egna exempel som gör kunskapen levande och lätt att komma ihåg – och framför allt – lätt att använda.

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?
Kontakta Niklas (niklas@psykologifabriken.se eller 0707 51 45 45) så berättar han mer!

Våra föreläsningar

Psykologin som gör dig kreativ på beställning
Föreläsningen ger dig insikter från modern psykologisk forskning samt lär dig hur du tillämpar detta. Målet med föreläsningen är att ge dig verktyg som hjälper dig att bli kreativ på beställning.
Läs mer om föreläsningen här.

Trumfa din egen hjärna — och fatta bättre beslut
Beteendeekonomi är psykologin om hur vi människor fattar beslut. I föreläsningen blandas insikter från forskning med exempel från hur samma forskning tillämpas.
Läs mer om föreläsningen här.

Vad varje chef bör veta om psykisk ohälsa
Psykisk ohälsa är den vanligaste orsaken till sjukskrivningar. Föreläsningen handlar om hur kan du som chef eller medarbetare kan hjälpa någon som behöver det.
Läs mer om föreläsningen här.

Bli vän med dina monster
När någonting är viktigt för oss blir det ofta också svårt. Lär dig hur du i stället kan bli vän med dina inre monster, och låta dina värderingar styra dina val i vardagen.
Läs mer om föreläsningen här.

Orosakuten — lär dig hantera onödig och överdriven oro
Oavsett om det handlar om vad du ska säga på måndagsmötet eller hur det blir med bolåneräntan så är oro på gott och ont en naturlig del av vår vardag. I föreläsningen bekantar vi oss med den psykologiska definitionen av oro samt tränar oss i att använda verktyg för att hantera överdriven oro.
Läs mer om föreläsningen här.

Psykologin som får det gjort
Prokrastinering kännetecknas av att medvetet skjuta saker på framtiden, och utgör ett beteende som ofta leder till ökad stress och oro. I föreläsningen får vi ta del av psykologisk forskning om uppskjutande och vilka åtgärder som gör att vi lättare får saker och ting gjorda – i tid.
Läs mer om föreläsningen här.