5588473480_f464c2a232_b

Föreläsningar

Fatta bättre beslut, sluta skjuta upp, hantera oro, att leva sina värderingar, att möta sitt inre obehagsmonster, utveckla ditt ledarskap, arbeta mer kreativt.

Vill du och din arbetsgrupp utvecklas, inspireras eller lära er något nytt? Alla våra  föreläsningar har inlärningspsykologi som bas, övningar och egna exempel som gör kunskapen levande och lätt att komma ihåg – och framför allt – lätt att använda.

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?
Kontakta Niklas (niklas@psykologifabriken.se eller 0707 51 45 45) så berättar han mer!

Våra föreläsningar

Psykologin som gör dig kreativ på beställning
Föreläsningen ger dig insikter från modern psykologisk forskning samt lär dig hur du tillämpar detta. Målet med föreläsningen är att ge dig verktyg som hjälper dig att bli kreativ på beställning.
Läs mer om föreläsningen här.

Trumfa din egen hjärna — och fatta bättre beslut
Beteendeekonomi är psykologin om hur vi människor fattar beslut. I föreläsningen blandas insikter från forskning med exempel från hur samma forskning tillämpas.
Läs mer om föreläsningen här.

Vad varje chef bör veta om psykisk ohälsa
Psykisk ohälsa är den vanligaste orsaken till sjukskrivningar. Föreläsningen handlar om hur kan du som chef eller medarbetare kan hjälpa någon som behöver det.
Läs mer om föreläsningen här.

Bli vän med dina monster
När någonting är viktigt för oss blir det ofta också svårt. Lär dig hur du i stället kan bli vän med dina inre monster, och låta dina värderingar styra dina val i vardagen.
Läs mer om föreläsningen här.

Orosakuten — lär dig hantera onödig och överdriven oro
Oavsett om det handlar om vad du ska säga på måndagsmötet eller hur det blir med bolåneräntan så är oro på gott och ont en naturlig del av vår vardag. I föreläsningen bekantar vi oss med den psykologiska definitionen av oro samt tränar oss i att använda verktyg för att hantera överdriven oro.
Läs mer om föreläsningen här.

18 eller 254 dagar för att skapa en vana?
Vad gör att vissa vanor fastnar lättare än andra? Hur skiljer sig människor från hundar när det kommer till att testa nya beteenden? Vilka knep kan man ta till om man vill skapa eller bryta en vana? Lär dig mer om varför dina kollegor inte alltid gör som du säger, om hur organisationen kan uppmuntra högpresterande vanor och skapa varaktig förändring.
Läs mer om föreläsningen här.

Tänk inte på en gul banan
Det är svårt att påverka tankar och känslor. Har du någon gång försökt att inte tänka på en gul banan? Eller försökt att inte vara nervös när du ska hoppa bungy jump? Då förstår du detta. Förstå hur tankar, känslor och beteenden påverkas i tider av förändring. Minska frustrationen och öka det engagerande arbetet med verktyg från vetenskapen.
Läs mer om föreläsningen här.

Vad Super Mario kan lära oss om feedback
Tv-spel överöser sina spelare med positiv feedback och fängslar miljontals personer varje år. Varför är arbetsplatsen inte lika beroendeframkallande? Vilka lärdomar kan vi dra från tv-spelens värld för att göra våra organisationer mer välfungerande? Lär om de knep som tv-spelsskapare använder och skapa en uppmuntrande kultur, engagerade medarbetare och en högpresterande organisation.
Läs mer om föreläsningen här.